zondag, 08 december 2019 20:15

Wijziging locatie gezinsviering Kerstavond

Geschreven door
Helaas vindt er dit jaar geen gezinsviering plaats in de kerk op kerstavond, omdat er gekozen is voor een eucharistieviering. Om samen met de Hengeveldse gemeenschap toch kerstavond te vieren nodigen we jullie allemaal uit om met elkaar naar ‘Kulturhus de Marke’ te komen. Hier zullen we stil staan bij het kerstverhaal dat verteld wordt door Ans Eshuis en gaan we onder begeleiding van Debbie Kiezenbrink en Anouk Wentink kerstliedjes zingen. De kerstman mag hierbij niet ontbreken. Je kunt samen met hem op de foto en natuurlijk zorgt hij voor iets lekkers. Dus zet alvast in jullie agenda: dinsdag 24 december: 16.30 uur.
Graag; tot dan!
ggggg
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.