Redactie WegdamNieuws3

Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Hallo leerlingen van de Petrusschool. Zoals juf Dineke al in de laatste nieuwsbrief heeft vermeld, organiseert de Ouderraad een Online Bingo. Jullie persoonlijke Bingo-kaarten zijn ook reeds via de mail van je ouders naar jullie toegestuurd. Print ze maar snel uit, want:

Vanavond zijn eerst groep 1 en 2 aan de beurt om 18:30 uur start de Online Bingo voor hen. Aansluitend zijn de groepen 3, 4 en 5 aan de beurt. Hiervoor start de Bingo om 19:15uur. Morgenavond om 19:15 uur houd de OR de Online Bingo voor de groepen 6, 7 en 8. 

In de mail waar ook je bingokaart in zat, zat ook de uitleg. Lees deze eerst even goed na. Log dus vanavond of morgenavond in via https://www.facebook.com/hengeveldetwente en doe mee voor prachtige prijzen !

nb: je hoeft geen facebook account te hebben om mee te doen, maar dat wordt allemaal uitgelegd in de brief die in de mailbox zit.

donderdag, 26 maart 2020 16:46

Zwerfbieb Kulturhus de Marke open!

Kulturhus de Marke beschikt al enkele jaren over een zogenaamde zwerfbibliotheek. Zowel kinderen als volwassen dorpsgenoten kunnen er terecht voor het lenen of schenken van een boek. Omdat het Kulturhus is gesloten i.v.m. de maatregelen omtrent Corona konden mensen ook geen gebruik meer maken van de zwerfbieb.

Vanaf morgen is de zwerfbieb weer open op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 9.00 uur tot 11.00 uur.

Afgelopen dinsdag was het wederom een bijzondere dag. De Zonnebloem had tijdens de kerstmarkt via de wensboom een wens aangevraagd voor Mevr. Velthuis. Dit omdat zij (de Zonnebloem) net als vele andere Hengeveldenaren grote bewondering hebben voor deze 95 jaar jonge vrouw. Nog altijd is zij ondanks haar leeftijd bezig achter de naaimachine om van ieder lapje groot of klein, iets moois te maken voor de missie. Amuzant verzorgde een ontroerende serenade, Jans en Mans verzorgen een intiem huiskamer concert. Vele vrienden en bekenden waren aanwezig bij het gezellige samenzijn. Richard en Wouter hadden namens de organsiatie van de kerstmarkt het programma in elkaar gezet in samenspraak met de mensen van de Zonnebloem. 

 

Tijdens de afgelopen Kerstmarkt stond er een grote Wensboom in Hengevelde, bedoeld om bijzondere dromen en wensen van, voor en door de Hengeveldse gemeenschap uit te laten komen. Een onafhankelijke commissie heeft begin januari beoordeeld welke wensen er moeten worden uitgevoerd. Eén van deze gekozen wensen kwam van de 9-jarige Anne Schonenborg, haar wens werd afgelopen zondag tijdens de wedstrijd W.V.V.'34 1 - LSV 1 in vervulling gebracht. 

vrijdag, 14 februari 2020 00:26

Eerste wensen wensboom in vervulling

Een gedeelte van de opbrengst van de kerstmarkt wordt via de wensboom weer teruggegeven aan de gemeenschap van Hengevelde. Onlangs heeft een onafhankelijke commissie een aantal wensen uitgekozen. De eerste twee wensen zijn inmiddels in vervulling gegaan.

Pagina 1 van 27