vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het jaarlijkse spektakel aan de Bentelosestraat is weer achter de rug; 6000 jongeren die allemaal uit hun dak gaan. Beveiligers die overuren draaiden om het 16+ beleid te handhaven en touringcar en taxibedrijf ter Doest dat alle zeilen bij moest zetten voor het vervoer van zo'n slordige 2000 man. Raymond ter Doest: “De Paasparty heeft ruim 1875 combitickets verkocht in ons vervoersgebied en vandaar dat we er 17 bussen bij gehuurd hebben. In totaal hebben we met 23 bussen gereden waarvan er een aantal zelfs meerdere keren op en neer zijn gegaan”. Voorzitter Killian Ros:
”De avond is mooi verlopen, rond de klok van 20.30 uur ging de poort open en tegen elf uur hadden we alle bezoekers op het terrein. Het mooie weer zorgde ervoor dat de feeststemming er gelijk goed in zat. In alle tenten wisten de Dj’s het publiek goed te vermaken en tegen 3 uur waren alle bezoekers weer van het terrein af. Als organisatie zijn we tevreden over het verloop van de avond!"

Van 40 jaar paraat richting de advocaat

  • zaterdag, 20 april 2019 09:27
Vrijdagavond 19 april 2019 kwam er dan toch echt een einde aan de enorm lange handbalcarrière van deze toppers; Carla Aarnink - Maria Brummelhuis - Thea Kruders - Jose Buschers - Petra Groothuis - Pauline Hobert - Yvonne Ottenschot - Sandra Rouwler - Marian ter Braak - Ursula Elmussharaf. Stijlvol afgesloten met een 16-10 overwinning! (De wedstrijd werd overigens gespeeld met een groen gele bal, naar verluid een sterke wens van Maria, Carla en Thea, balsponsoren zie bij lees meer red.) Jarenlang samen in dames 1 en daarna 20(!) jaar bij de recreanten. Maria Brummelhuis-Pierik: ”We hebben een leuke en zeker een flitsende gespeeld. We waren compleet, de oude trukendoos ging open en er werd goed gekeept. Al met al een wedstrijd waar we best trots op zijn en leuk was om te zien. Op het hoogtepunt moet je stoppen. Toch!? We waren onder de indruk van de vele supporters, familie, vrienden en buren en de leuke toespraken. Na afloop werden we op ludieke wijze verrast met onder andere geraniums en advocaat met slagroom en een leuke attentie van onze sponsor Afrika Naturstein. Een super avond om op terug te kijken. We blijven zeer zeker leuke dingen doen met elkaar, daarvoor kennen we elkaar te lang; De eerste uitjes staan al weer vast!”
Hieronder de tekst van de toespraak gisterenavond:

Na ± 35 jaar is het mooi geweest

  • vrijdag, 19 april 2019 15:45
Na jarenlang samen te hebben gespeeld in dames 1 en daarna 20(!!) jaar in een recreantenteam, hebben deze dames nu toch besloten om te stoppen. Wil je nog één keer "flitsend" handbal zien, kom hen aanmoedigen op vrijdag 19 april. Om 19.00 uur spelen de dames van Recreanten 2 hun laatste wedstrijd in de Pol. Tot dan!

Op Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, organiseert Handbalvereniging Bentelo alweer voor de 13e keer het Oranjefeest op het Burgemeester Buijvoetsplein. Net als voorgaande jaren wordt de avond ervoor, vrijdagavond 26 april, Kingsnight Bentelo georganiseerd. De entree is gratis voor beide feesten.

Aankomend weekend wordt de 31e editie van de PaasParty Bentelo georganiseerd. Vele vrijwilligers zijn al maanden actief met de voorbereiding en de tenten staan inmiddels. Killian Ros van de organisatie hierover: "Afgelopen vrijdag zijn we met een hele groep vrijwilligers begonnen met het opbouwen van de tenten, we hadden er erg mooi weer bij en de opbouw verliep dan ook soepel en vroeg op de middag stonden de vier tenten. De weersvoorspelling voor zaterdag was wat minder maar gelukkig viel dat allemaal nog wel mee, ook deze dag hebben we met een grote groep mensen weer veel voorbereidend werk kunnen verrichten."

Oud Benteloër misbruikt dochter

  • dinsdag, 09 april 2019 22:08

Na oom vergrijpt ook vader zich aan Geffens meisje: ‘Ze heeft me verleid’
"Bijzonder wrang dat juist de man bij wie ze geborgenheid zocht na jarenlang seksueel misbruik door een oom, zich aan haar vergreep.” Officier van justitie Janine Kramer oordeelt hard over een 55-jarige man uit Medemblik. Die geeft volmondig toe dat hij anderhalf jaar een seksuele relatie met zijn in Geffen woonachtige dochter onderhield. "Ze heeft me verleid”.
De Medemblikker hoorde gisteren vier jaar gevangenisstraf tegen zich eisen, waarvan een jaar voorwaardelijk. ,,Da's schrikken", reageerde hij. Het was weliswaar fout wat er was gebeurd, zo verklaarde hij, maar daar was zijn dochter in feite net zo schuldig aan als hij. ,,We waren verliefd op elkaar en het initiatief voor seks kwam regelmatig ook van haar kant.” 

Afgelopen donderdag 28 maart ging groep 8 van IKC BentelWijz uit Bentelo de buurt in om zwerfafval op te ruimen. Juf Kim had de kinderen van haar klas geïnformeerd over het idee en iedereen was gelijk enthousiast. De actie werd aangemeld bij Nederland Schoon en zo ontving de klas ook educatiemateriaal over zwerfafval.
Na een leuke zwerfafval les ’s morgens in de klas, gingen ze ’s middags voorzien van hesjes, handschoenen, afvalgrijpers en heel veel afvalzakken de buurt in. Een aantal ouders hadden hun hulp ook aangeboden en liepen met de kinderen mee.
Vele zakken werden gevuld met zwerfafval dat hier en daar lag in de wijk maar vooral aan de rand van het dorp, zoals sigarettenpeuken, blikjes, lege bier- en wijnflessen, papier, resten van vuurwerk, plastic en nog veel meer.
Om 14.00 uur keerde iedereen terug bij schoolplein, waar trots geposeerd werd bij de berg opgehaalde zakken vuil, voor een groepsfoto. Ook werden onze meest bizarre vondsten besproken, zoals een glazen waterpijp, een masker en automatten.
De leerlingen waren zo enthousiast, zo’n middag als deze wordt vast nog wel vaker georganiseerd!

De hulpdiensten zijn zojuist gealarmeerd over een zwaar ongeval aan de Bentelosestraat in Bentelo. Een trekker, komende uit de Kieftenweg, is in botsing gekomen met een personenauto, komende uit de richting van Bentelo. De schade is groot, op dit moment is niets bekend over het letsel van betrokkenen. De politie is ter plaatse en het verkeer wordt geregeld.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

www.warmbeach.com serial and code architecture 2014 zbrush 4r7 64 bit office home and business 2016 mac os edition to buy 64 home business 2016 for apple mac solid edge st9 software for sale

autocad lt 2011 on mac serial pc autocad lt 2011 archicad 19 product key key codes win xp

illustrator cc for apple mac buy autocad civil 3d 2015 home design software