vrijdag, 17 januari 2020 21:42

Winterwandeling Bentelo op zondag 26 januari

Geschreven door

Wandelen in de prachtige omgeving van het kerkdorp. Dat kan op zondag 26 januari in Bentelo, de 2e editie Winterwandeling Bentelo. Er zijn 3 (nieuwe) routes uitgezet met afstanden van circa 4, 10 en 16 kilometer met onderweg een rustpunt. De organisatie is in handen van Scouting Bentelo en Werkgroep Beleving OLV.

Opnieuw een mooie gelegenheid om de omgeving van Bentelo te bekijken en van de natuur te genieten. Daarbij komt: wandelen is gezond voor lijf en leden.

De wandelingen gaan door de landelijke omgeving van het kerkdorp, over verharde en onverharde wegen en bospaden. Daarom is goed wandelschoeisel aan te raden evenals een veiligheidshesje want de veiligheid staat voorop. Deelname is op eigen risico.

Startpunt is de OLV kerk In Bentelo. Inschrijven voor de routebeschrijving kan tussen 10.30 en 12.00 uur. De routes zijn beschreven en op enkele plekken zijn routepijlen geplaatst. Deelname is euro 3,50 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar 1 euro), inclusief een consumptie en een versnapering.

Ook dit keer is het eindpunt het Scoutinggebouw Bentelo (Hagmolenweg),waar gelegenheid is om de benen te strekken en waar tegen een kleine vergoeding een drankje en een hapje verkrijgbaar zijn.

Scouting Bentelo en Werkgroep Beleving OLV hopen op een goede opkomst!

Van harte welkom op zondag 26 januari 2020!

Laatst aangepast op vrijdag, 17 januari 2020 21:45
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.