dinsdag, 21 april 2020 17:21

Beer van HofActief logeert in Bentelo, weet jij waar?

Geschreven door

De beren van HofActief zijn al even op reis door de Hof van Twente. De andere HofActief beer is samen met de buurtsportcoaches Tim en Ilke meegereisd naar Bentelo. Hij mag hier een weekje logeren om jullie allemaal te verwelkomen. Ook hier hebben ze een rondje Bentelo gemaakt, maar waar logeert hij momenteel en waar zijn ze geweest? Kunnen jullie hem vinden? Maak een leuke/grappige foto met de Hof Actief beer  en post hem onder het bericht op Facebook van HofActief (KLIK HIER). Alle inzendingen maken kans op een lekkere ijsbon Kun je niet op Facebook, mail je foto dan naar hofactief@gmail.com

Succes met de hof actief berenjacht. Wacht er niet te lang mee, want volgende week gaan ze weer uit logeren in Delden en Hengevelde.

Wil je de uitleg op video zien? Bekijk dan op DEZE video.

benwa

hofben

Laatst aangepast op dinsdag, 21 april 2020 18:11
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.