donderdag, 16 juli 2020 16:27

Schuurbrand aan Suetersweg in Bentelo

Geschreven door

Aan de Suetersweg in Bentelo is donderdag aan het eind van de ochtend brand uitgebroken in een schuur bij een boerderij. Brandweer is aanwezig en heeft opgeschaald naar middelbrand. In de schuur ligt onder andere hooi. De brand werd iets na 11.30 uur gemeld, waarna de brandweer gelijk met meerdere eenheden ter plaatse is gegaan. Er komt behoorlijk wat rook uit de schuur, maar de vlammen slaan er niet uit. Omdat de brand lastig te blussen blijkt probeert de massaal aanwezige brandweer de vlammen via het dak te blussen. Het is nog onduidelijk wat er precies in brand staat. Volgens de brandweer ligt er in de schuur in ieder geval hooi opgeslagen, op de zolder. Het gebouw maakt deel uit van een verzameling schuren op het terrein aan de Suetersweg. De brandweer heeft er uren werk aan om het hooi erui te krijgen en te blussen.

Laatst aangepast op donderdag, 16 juli 2020 16:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.