Print deze pagina
dinsdag, 16 april 2019 06:23

Aankomend weekend PaasParty Bentelo: "Op zeer korte termijn uitverkocht"

Geschreven door

Aankomend weekend wordt de 31e editie van de PaasParty Bentelo georganiseerd. Vele vrijwilligers zijn al maanden actief met de voorbereiding en de tenten staan inmiddels. Killian Ros van de organisatie hierover: "Afgelopen vrijdag zijn we met een hele groep vrijwilligers begonnen met het opbouwen van de tenten, we hadden er erg mooi weer bij en de opbouw verliep dan ook soepel en vroeg op de middag stonden de vier tenten. De weersvoorspelling voor zaterdag was wat minder maar gelukkig viel dat allemaal nog wel mee, ook deze dag hebben we met een grote groep mensen weer veel voorbereidend werk kunnen verrichten."

"Aanstaande vrijdag en zaterdag staat de rest van de voorbereidingen op de planning, de weersvoorspelling voor het paasweekend is goed dus daar zijn we in ieder geval erg blij mee gezien dit de afgelopen jaren nog wel eens tegen is gevallen.
De kaartverkoop loopt ook erg goed, de hardcopy tickets die we verkochten in verschillende cafés zijn voor het weekend al opgehaald en op dit moment hebben we online nog een kleine tweehonderd kaarten te verkopen, we verwachten dus op zeer korte termijn uitverkocht te zijn."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Nieuwste van Redactie WN