zaterdag, 28 september 2019 12:17

Afgelast: Wijn Fest in Bentelo op zondag 29 september

Geschreven door
De weersvoorspellingen zijn onstuimig: Storm verwacht op zondag! “Heel jammer, maar dat is funest voor een Wijn fest”, benadrukken Ilse en Roelof Visscher van Wijngaard Hof van Twente. “We hadden al extra partytenten en grote parasols geregeld. Maar bij slecht weer is het haast onmogelijk om de wijngaard en onze wijnmakerij aan u te presenteren op de manier zoals wij dat willen. Denkend aan de vele honderden bezoekers die jaarlijks naar ons Wijn Fest in Bentelo komen, is ook de veiligheid niet te garanderen bij stormachtige omstandigheden. Vandaar ons besluit om het Wijn Fest af te lasten dit jaar. Daarvoor hopelijk uw begrip. We slaan een jaartje over, maar… “, glimlachen de wijngaardeniers; “volgend jaar bestaat Wijngaard Hof van Twente 20 jaar. Dan pakken we grootst uit.” 
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.