donderdag, 26 maart 2020 08:37

De Höfte 2020 - editie 4 april

Sinds enkele weken lijkt het wel of wij met ons allen ook in een andere tijd leven. In een tijd waarin het Corona virus zomaar ons leven bepaalt. Hoe langt dit allemaal gaat duren blijft een raadsel. Het openbare leven ligt stil, er zijn zorgen over onze ouderen en andere kwetsbare mensen, de scholen zijn dicht, bedrijvigheid en allerlei activiteiten staan op pauze of zijn afgelast; het heeft zelfs invloed op de Höfte, vandaar een enigszins uitgeklede versie.
Toch is het belangrijk om vooruit te kijken en voor continuïteit te zorgen. De coronacrisis gaat op een gegeven moment verminderen zodat het normale leven hervat kan worden. Dan is het goed om te realiseren hoe we door de crisis zijn gekomen, dankzij de essentiële diensten waarop de samenleving zwaar steunt. Allereerst de zorgverleners en de hulpdiensten, alsmede alle individuen die in actie zijn gekomen, en ook onze overheid, inclusief de mensen van de gemeente, de gehele organisatie.
Laten we met zijn allen de schouders er onder zetten en hopen dat de coronacrisis snel tot het verleden zal behoren.

woensdag, 26 februari 2020 05:54

De Höfte 2020 - editie 26 februari

Vandaag al weer de vierde digitale Höfte! Uiteraard wederom het nieuws uit de Geloofsgemeenschap Hengevelde, de Splinters en berichten over de Wereldgebedsdag. Gijs Eijsink doet van zich spreken; Truus neemt na vele jaren afscheid; Een aansprekend item over Kim en Mike te Wierik en:
Nog veel meer! Zie hieronder:

Lees verder hieronder met vele, wellicht interessante artikelen:

dinsdag, 14 januari 2020 06:40

De Höfte 2020 - editie 14 januari

Hier voor u ziet u de tweede digitale De Höfte op Wegdamnieuws. Het één en ander is nog onder constructie, dat wil zeggen we zijn nog met het een en ander bezig. De meeste adverteerders uit de papieren De Höfte zijn inmiddels gebeld dus we zijn begonnen met de lay-out voor de digitale versie. Verder hebben we een oude rubriek weer in het leven  geroepen: De splinters! Voor de jongelingen onder ons: Het gaat hier om een ludiek item dat puntsgewijs, veelal cryptisch omschreven een onderdeel zal moeten gaan worden van de online editie. Tips hiervoor zijn natuurlijk van harte welkom, mail naar redactie@wegdamnieuws.nl. of via Whatsapp naar de beende telefoonnummers. Tevens zijn we nog op zoek naar een columnist. De eerste namen zijn genoemd, maar mocht u nog mensen weten of uzelf geroepen voelen, schroom niet en mail naar redactie@wegdamnieuws.nl .

Pagina 1 van 2