woensdag, 15 januari 2020 22:59

Salut vrijdag 17 januari aanwezig in Hengevelde

Geschreven door

Vrijdag 17 januari is Salut van 9:00 – 12:30 uur aanwezig in het Parochiehuis, Goorsestraat 19. Salut is een professionele organisatie die zich inzet voor alle inwoners van Hof van Twente met als doel hun welzijn te verbeteren. Heb je bijvoorbeeld een vraag over je administratie, voel je je eenzaam, heb je vragen over je relatie, of heb je vervelende ervaringen met je buren? Geen enkele vraag is raar. Loop gerust even binnen, Salut denkt graag met je mee.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.