donderdag, 16 januari 2020 09:07

Milou Wolterinck en Anke Gerritsen met Vocal Group LEF zaterdag live in Paradiso te Amsterdam

Geschreven door
Vocal Group LEF telt ondertussen 21 enthousiaste leden uit de Hof van Twente en daarbuiten. Foto: Linsey Megelink Fotografie. Vocal Group LEF telt ondertussen 21 enthousiaste leden uit de Hof van Twente en daarbuiten. Foto: Linsey Megelink Fotografie.
Vocal Group LEF met de Hengeveldse Milou Wolterinck en Aanke Gerritsen is slechts twee jaar jong en is al geselecteerd om op te treden in Paradiso Amsterdam aankomende zaterdag. Paradiso organiseert elk jaar de welbekende Korendagen, waarbij koren uit heel Nederland geselecteerd worden voor een podiumplek. De leden van de Goorse Vocal Group LEF staan te popelen om in onze westerse hoofdstad een verpletterende indruk achter te laten! Voor meer informatie:  www.vocalgrouplef.nl.
Omdat de huidige toetsenist het zo leuk vond om mee te gaan zingen, is Vocal Group LEF dringend op zoek naar een toetsenist. Ben je 2x per maand beschikbaar op dinsdagavond en lijkt het je leuk om samen met hen te repeteren? Stuur dan een mail naar info@vocalgrouplef.nl.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.