maandag, 17 februari 2020 13:21

Bibliotheek helpt met belastingaangifte

Geschreven door

Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen best een lastige klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Hof van Twente daarbij helpen. In de maanden maart en april (m.u.v. 10 april goede vrijdag) is er elke vrijdag van 13.00-15.00 uur een gratis belastingspreekuur in Bibliotheek Goor.

Belastingspreekuur
Het wekelijkse belastingspreekuur in de bibliotheek wordt bemenst door geschoolde vrijwilligers. Mensen kunnen hier terecht met vragen over en hulp bij de belastingaangifte. De vrijwilligers kunnen ook doorverwijzen naar de juiste instanties voor verdere hulp. Het belastingspreekuur is elke vrijdag in de maanden maart en april (m.u.v. 10 april goede vrijdag) van 13.00-15.00 uur in Bibliotheek Goor.

Mensen kunnen in de bibliotheek voor hun aangifte gebruik maken van computers met een veilige internetverbinding.

Meenemen
Op de website van de belastingdienst kunnen mensen vinden welke gegevens ze nodig hebben om digitaal aangifte te kunnen doen. Handig om in ieder geval mee te nemen zijn: een geldig legitimatiebewijs, de aangiftebrief (als die is ontvangen) en de DigiD code. Verder zaken zoals de jaaropgave en jaaroverzichten van bankrekeningen.

Laatst aangepast op maandag, 17 februari 2020 13:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.