woensdag, 19 februari 2020 15:12

Vrouw Actief bezocht Filmavond bij De Reggehof

Geschreven door

In grote getale gingen de leden van Vrouw Actief Hengevelde gisterenavond naar Theater De Reggehof te Goor. Eerst gezellig inchecken, kopje koffie drinken en daarna kijken naar de Film Yesterday.
De niet succesvolle muzikant Jack wordt na een ongeluk wakker in een wereld waarin niemand weet van het bestaan van The Beatles, behalve hijzelf. Jack kent die muziek en wordt alsnog wereldberoemd. Maar alles verloopt niet even gemakkelijk. Een flinterdun, voorspelbaar liefdesverhaal met humor en gecombineerd met fantastische liedjes van The Beatles. Voor iedereen heel herkenbaar. In de pauze onder genot van een drankje lekker bijpraten en na afloop van deze ontspannende avond keert iedereen weer voldaan naar huis.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, menigte, tafel en binnen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten en binnen

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.