dinsdag, 25 februari 2020 12:13

'Over de brug.... He'j dr pröttel weer terug!'

Geschreven door

Het waren veelbesproken onderwerp de laatste dagen in Hengevelde, Mark Escher en zijn voortuin. De Höftemmenekes besloten zaterdag alle klinkers uit de tuin te verwijderen en waren zo sportief om deze er maandagochtend met man en macht weer in te leggen. Mark zelf sprak in zijn speeches (en uitgebrachte single) veelvuldig over de brug tussen Hengevelde en Goor en daarom waren de Höftemennekes gisteren ook zo sportief de hele 'pröttel' uit de voortuin van Mark terug te brengen naar Goor. Dit onder het motto: "Over de brug.... He'j dr pröttel weer terug!, waarvan akte.
Vandaag sluiten de Carnavalisten het jaarlijkse feest af met een bezoek aan het zwembad en het gemeentehuis alwaar de sleutel wordt teruggebracht naar burgemeester Nauta waarna het gewone leven weer kan beginnen.

overjk

50
Een klein gebaar werd in Mark z'n tuin achtergelaten

Laatst aangepast op dinsdag, 25 februari 2020 14:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.