woensdag, 26 februari 2020 16:21

Hallo Muziek! in Bentelo, Hengevelde en Delden

Geschreven door

De Muziekschool Hof van Twente komt speciaal voor de kinderen van groep 1 en 2 met de korte peutercursus Hallo Muziek! naar scholen in Hof van Twente. Hallo Muziek! is een leuke serie van vijf muzieklessen van 30 minuten, aansluitend aan de schooltijden. Docent Sara Weeda werkt in de lessen aan de hand van een verhaal waarbij de kinderen zingen, dansen en lekker kunnen improviseren. Iedere week wordt het verhaal verder verteld, de kinderen worden er onderdeel van. Ze maken er geluiden bij, leren een bijpassend liedje of verzinnen een leuke dans. Niet zitten en luisteren, maar bewegen en meedoen. In de laatste les komt al het geleerde samen en wordt er afgesloten met een presentatie voor de ouders. In de week van 24 februari geeft Sara korte proeflessen in de scholen van Bentelo, Hengevelde en Delden. In de week van 2 maart gaat de cursus echt van start. Hallo Muziek! is bedoeld voor kinderen in groep 1 en 2 en start in Bentelo (Bentelwijz) op maandag 2 maart om 14.15 uur, in Hengevelde (Petrusschool) op dinsdag 3 maart om 14.00 uur en in Delden (Magenta Toonladder) op woensdag 4 maart om 14.15 uur. De eerste les van de cursus gaat altijd door, daarna alleen bij voldoende aanmelding, kijk voor meer informatie op www.muziekschoolhofvantwente.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.