vrijdag, 28 februari 2020 09:29

Gewoon Aans op 14 maart in De Reggehof

Geschreven door

Wegens het succes van de première van Gewoon Aans betreden zij opnieuw het podium bij theater De Reggehof. De theatergroep gaat op zoek naar erkenning, herkenning en liefde. Door aanleg van glasvezel komen lang vergeten schatten tevoorschijn.

Zullen in het verleden behaalde resultaten en of beloftes nog garantie bieden voor het hier en nu? Oude liefde roest immers niet. Mer “Kiekoet”, wie beveend oons op glad ies. Mer ja, wat sas as dös was kaans. Een aanrader voor iedereen die het Twents dialect een warm hart toedraagt.

Zaterdag 14 maart Gewoon Aans ‘#kiekoet’

Aanvang 20.00 uur

Entree: € 21,50.

Bestel HIER je tickets.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.