donderdag, 07 mei 2020 21:21

Ken jouw Hof van Twente quiz op Hemelvaartsdag, doe mee!

Geschreven door

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) vanaf 20.30 uur LIVE in jouw woonkamer of tuin

Evenementen zijn afgelast, een avondje uit duurt ook nog even. Maar HofMarketing zit niet stil en organiseert in deze rare tijd de enige echte ‘Ken jouw Hof van Twente quiz’! Een online quiz met 75 meerkeuze vragen over Hof van Twente. Deelname is gratis. De quiz wordt live uitgezonden via YouTube en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen! Hoe doe je mee? Mail je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres naar quiz@hofmarketing.nl. Je krijgt dan vanzelf verdere informatie over jouw deelname.

Op donderdag 21 mei a.s. ontvang je de inloggegevens per mail. Speel tegen elkaar Hoe meer deelname, hoe leuker! Wie daag jij uit om ook deel te nemen? Nodig ze uit, zodat je, allemaal vanuit je eigen huis of tuin, digitaal tegen en met elkaar kunt spelen.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.