donderdag, 04 juni 2020 14:34

Enquête veiligheid buitengebied Hof van Twente opnieuw opgestart

Geschreven door

Wij hebben alle ondernemers en inwoners in het buitengebied van Hof van Twente begin dit jaar een enquête gestuurd van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Door de uitbraak van de coronacrisis is het proces een tijd stil komen te liggen. Wij stellen het op prijs wanneer u, als inwoner van het buitengebied van de gemeente Hof van Twente, de enquête alsnog wilt invullen. Wellicht heeft u tijdens de afgelopen coronaperiode meer thuis gewerkt en/of gefietst en gewandeld in uw thuisomgeving. Misschien zijn u daardoor bijzonderheden opgevallen.

De gemeente wil met de resultaten van de enquête een beeld krijgen in hoeverre de niet zichtbare criminaliteit een rol speelt in het buitengebied. Landelijk krijgt de politie signalen van toenemende criminaliteit in het buitengebied. In Hof van Twente lijkt het relatief veilig. De uitkomsten van de enquête zullen worden gebruikt door de werkgroep Keurmerk Veilig Buitengebied om een aantal maatregelen te treffen en bijeenkomsten te organiseren. De enquête is nog beschikbaar tot en met eind juni. U kunt de enquête vinden op onze website www.hofvantwente.nl/ccv.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.