donderdag, 25 juni 2020 14:52

U bent niet de enige als u zich eenzaam voelt!

Geschreven door

Juist in deze tijd signaleert Salut dat meer mensen zich alleen voelen. U kunt het gevoel hebben dat er niets aan te doen is. Deze gedachtes zijn begrijpelijk, maar niet altijd waar. Salut heeft hier aandacht voor, toont begrip en biedt op verschillende manieren hulp.

Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met iemand doet, ervaart iedereen op zijn eigen manier. De een heeft meer betekenisvolle relaties of een groter sociaal netwerk nodig dan de ander. Het is niet aan iemand jong of oud te zien of zij zich eenzaam voelt. Maak eenzaamheid bespreekbaar. Medewerkers van Salut bieden graag een luisterend oor, willen samen wandelen of komen op huisbezoek. Met de huidige versoepelingen van de RIVM-maatregelen worden de sociale contacten door veel mensen weer opgepakt.

Salut ervaart dat dit echter niet voor iedereen alweer mogelijk is. Wees bewust, dat u in deze tijd niet alleen hoeft te staan, er zijn meer mensen die hetzelfde ervaren. Kent u of bent u iemand die zich hierin herkent? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail info@salut-welzijn.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.