woensdag, 16 september 2020 14:59

Corona in Hof bijna verdwenen, besmettingspercentage nog geen 0,009%

Geschreven door

Het aantal Corona-besmettingen in Hengevelde en omgeving is de laatste week met drie opgelopen. In de Hof van Twente werden in de afgelopen twee weken in totaal slechts drie nieuwe besmettingen geregistreerd, de week voor deze was het aantal namelijk nul. Ziekenhuisopnames en overleden patiënten zijn al maanden niet gemeld. In totaal zijn nu 67 mensen in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus sinds de uitbraak, begin maart. Gisteren werd bekend dat het aantal besmettingen in Twente aan het oplopen is, maar het cijfer is nog altijd zeer laag. Van de drie besmettingen in de Hof werd er niemand in het ziekenhuis opgenomen en zijn er ook geen personen overleden. Het besmettingspercentage over de laatste weken is 0,0086%, waarmee het coronavirus in de Hof van Twente extreem laag is.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.