maandag, 19 oktober 2020 16:14

Week van de voedselbanken afgerond

Geschreven door

Afgelopen week stond geheel in het teken van de Voedselbanken! Ook in de gemeente Hof van Twente is een voedselbank te vinden. Mede dankzij vele vrijwilligers en donateurs wordt het mogelijk gemaakt dat er wekelijks goed gevulde voedselpakketten GRATIS worden verstrekt aan mensen die het nodig hebben. Met hulp van de voedselbank kunt u toch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten.

Mark van Salut: “Ik zie veel mensen met financiële problemen, vaak ook met schuldenproblematiek. Wanneer je deze schulden gaat wegwerken houd je vaak per week niet veel geld over. Met hulp van de Voedselbank kan je dan vaak tóch elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten”.

Heeft u ook ondersteuning nodig van de Voedselbank? Salut kan u hiermee helpen! Aan de dienstverlening van Salut zijn voor u geen kosten verbonden. Meer weten? Bel Mark van Salut 0547-260053, app 06-20894999 of mail info@salut-welzijn.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.