zaterdag, 24 oktober 2020 05:50

Gemeente vraagt uw mening over biodiversiteit

Geschreven door
Opnieuw klinken de alarmbellen over de biodiversiteit in Europa: door niet-duurzame landbouw en bosbouw, woningbouw en vervuiling is de verscheidenheid aan dier- en plantensoorten tussen 2013 en 2018 weer verder afgenomen. Hoewel sommige soorten en gebieden lichte vooruitgang boekten, hebben de EU-landen de doelen voor 2020 niet gehaald.
De gemeente wil graag samen met inwoners en ondernemers inzetten op het versterken en beschermen van de biologische diversiteit in de gemeente. Om goed te bepalen hoe de gemeente dat het beste kan doen hebben we uw mening en ideeën nodig. Laat deze daarom aan de Hof van Twente horen! Klik hier om naar de enquête te gaan.
Laatst aangepast op woensdag, 21 oktober 2020 18:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.