donderdag, 19 november 2020 05:50

Hofkids Got Talent, geef je nu op!

Geschreven door

Tijdens het Glazenhuis van 19 t/m 24 december in Goor organiseert het 'Hof in actie comité' een talentenjacht voor kinderen uit de Hof van Twente. Kinderen t/m 16 jaar kunnen een filmpje insturen waar ze hun talent op kunnen laten zien, dit kan een lied zijn, een dansje, een trucje maakt niet uit gewoon iets waar je erg goed in bent. Doorlopend komen de ingezonden opnames diverse keren voor bij.

De filmpjes worden in de week van 19 t/m 24 December tijdens het Glazenhuis in het Proathuus afgespeeld op het YouTube kanaal “hof in actie” De filmpjes van maximaal 3 minuten kunnen vanaf nu al ingestuurd worden via hofinactie@gmail.com Maakt u een filmpje met u mobile telefoon houdt deze dan in de breedte. Alleen opnames met beeld doen mee dus niet alleen spraak opnames.

Er komt een Jury en deze gaat de filmpjes beoordelen en punten geven, de laatste dag kunnen de inwoners uit de Hof ook digitaal een stem uitbrengen.

Aan het eind worden er 10 deelnemers met de meeste stemmen bekendgemaakt en deze komen in een finale op een echt podium met publiek op een nader te bepalen locatie in de Hof van Twente als hier weer mogelijkheden voor zijn na corona tijd.

HOF IN ACTIE GAAT GELD INZAMELEN VOOR DE HORECA, SPORT EN CULTUUR SECTOREN IN DE HOF VAN TWENTE DIE ZWAAR FINANCIEEL GERAAKT RAKEN DOOR DE CORONA CRISIS.

www.facebook.com/hofinactie 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.