woensdag, 15 mei 2019 11:39

Ignaat Brummelhuis zondag te gast in Portret op Hofstreek FM

Geschreven door

Zondag 19 mei is Ignaat Brummelhuis uit Hengevelde te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Ignaat is 47 jaar en getrouwd met Hilke. Samen hebben ze drie kinderen; een meisje en twee jongens. Hij is slager vanaf 1993. Dit jaar viert de familie Brummelhuis het 50-jarig bestaan van de slagerij en keurslager zijn ze vanaf 2007. In het jaar 2007 was Ignaat Prins Carnaval. Hobby’s van Ignaat zijn: voetbal, volleybal, skiën en bootcamp. De uitzending is zondag 19 mei van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond 20 mei herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur. De presentatie is in handen van Henk Klooster en de techniek verzorgt Gerben Klein Nagelvoort. Hofstreek FM is te ontvangen in de ether op 107.6 FM en 107.0 FM (Markelo) en digitaal via Caiway en Ziggo op kanaal 787 en via KPN op kanaal 364. Daarnaast zijn ze ook nog te ontvangen op real stream audio op internet via www.hofstreek.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.