dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ignaat Brummelhuis zondag te gast in Portret op Hofstreek FM

  • woensdag, 15 mei 2019 11:39
  • Geschreven door 

Zondag 19 mei is Ignaat Brummelhuis uit Hengevelde te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Ignaat is 47 jaar en getrouwd met Hilke. Samen hebben ze drie kinderen; een meisje en twee jongens. Hij is slager vanaf 1993. Dit jaar viert de familie Brummelhuis het 50-jarig bestaan van de slagerij en keurslager zijn ze vanaf 2007. In het jaar 2007 was Ignaat Prins Carnaval. Hobby’s van Ignaat zijn: voetbal, volleybal, skiën en bootcamp. De uitzending is zondag 19 mei van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond 20 mei herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur. De presentatie is in handen van Henk Klooster en de techniek verzorgt Gerben Klein Nagelvoort. Hofstreek FM is te ontvangen in de ether op 107.6 FM en 107.0 FM (Markelo) en digitaal via Caiway en Ziggo op kanaal 787 en via KPN op kanaal 364. Daarnaast zijn ze ook nog te ontvangen op real stream audio op internet via www.hofstreek.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren