woensdag, 12 juni 2019 12:06

Vrienden Wandeltocht Markvelde op 16 juni

Geschreven door

Op zondag 16 juni houdt Stichting Markvelds Belang weer haar jaarlijkse Vrienden Wandeltocht. De wandeltocht door het prachtige plattelandsgebied van de buurtschap Markvelde gaat dit jaar onder meer over de landgoederen Weldam en Nijenhuis. Ze voert langs beken, door bossen en over verharde en onverharde paden die u op verrassende plekjes zullen brengen.

Voor de wandelliefhebber is er de keuze uit vijf verschillende afstanden, zodat iedereen de keuze kan maken die het beste bij hem of haar past. Voor de 5, 10 of 15 km tochten kunt u starten tussen 09.00 en 11.00 uur. De langere afstanden van 20 en 30 km starten tussen 08.00 en 10.00 uur. Het startpunt van de Markveldse Vrienden Wandeltocht is bij ’t Lammerhoes aan de Oude Deldensestraat 1a in Markvelde.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.