dinsdag, 17 september 2019 11:00

Jon Klein Breteler was te gast in Portret op Hofstreek FM, luister terug!

Geschreven door

Afgelopen zondag was ondernemer Jon Klein Breteler uit Hengevelde te gast in het programma  Portret van Hofstreek FM. De winkel de Bazar van Jon startte in 1967 en Jon is er in het jaar 1995 ingestapt. Hij is 45 jaar en één van zijn hobby's is biljarten.
Heeft u de uitzending gemist klik HIER om het terug te luisteren.
Hofstreek FM is te ontvangen in de ether op 107.6 FM en 107.0 FM (Markelo) en digitaal via Caiway en Ziggo op kanaal 787 en via KPN op kanaal 364. Daarnaast zijn ze ook te ontvangen op real stream audio op internet via www.hofstreek.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 17 september 2019 11:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.