woensdag, 09 oktober 2019 19:37

Lagere energiekosten en een comfortabel huis? Krijg gratis adviesgesprek

Geschreven door

Energie besparen, wie wil dat nu niet? Goed voor het klimaat, maar even zo goed voor je eigen portemonnee. En een duurzaam huis is ook nog eens een comfortabel huis. 
Wil je aan de slag, maar verdwaal je ook in het oerwoud aan informatie? Schakel dan een wooncoach in van de stichting Duurzaam Thuis Twente (DTT). Een wooncoach is een deskundige noaber met verstand van zaken. Zowel over allerlei duurzame technieken, maar ook over de verschillende subsidies. Hij of zij komt thuis langs en denkt met je mee wat de mogelijkheden zijn om jouw huis te verduurzamen. Een wooncoach luister naar jouw wensen en vertelt je op een begrijpelijke manier wat de (on-)mogelijkheden. Zo weet je precies welke maatregelen je kunt nemen, wat een slimme volgorde is, hoe je dit kunt bekostigen en wat het oplevert. Of je nu kleine stapjes wilt zetten, of gelijk al helemaal van het aardgas af wil gaan.

Zo’n adviesgesprek is gratis, onafhankelijk en ook nog eens geheel vrijblijvend. De wooncoach adviseert, maar je beslist zelf of je stappen zet en welke bedrijven je daarvoor wilt inhuren!

Ook in Hof van Twente wonen 4 wooncoaches die u graag verder helpen. Voor meer informatie of om gelijk een afspraak te maken met een wooncoach kijk je op: https://www.duurzaamthuistwente.nl/

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.