maandag, 21 oktober 2019 11:12

Inschrijving Hoftalenten geopend

Geschreven door

De Reggehof zoekt zangtalent uit de Hof van Twente voor een volledig vernieuwde editie van Hoftalenten. Al ruim 20 jaar is het podium in dit theater de plek om dit talent te aanschouwen op 30 december. Dit jaar wordt Hoftalenten het finalestuk van een heel weekend vol spektakel en muziek in De Reggehof.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je meedoen aan het Juniorprogramma. Vanaf 16 jaar kun je je opgeven voor het Hoofdprogramma. Voor beide programma onderdelen zullen 9 finalisten op maandag 30 december in de Theaterzaal van De Reggehof gaan strijden om de titel ‘juniorhoftalent 2019’ en ‘Hoftalent 2019’.

Aanmelden voor zowel junior – als Hoftalenten graag voor 14 november via: a.sligman@reggehof.nl.

De voorrondes zullen worden gehouden op vrijdagavond 15 november as.

Nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Laat het ons weten via a.sligman@reggehof.nl

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.