vrijdag, 25 oktober 2019 09:38

Muziekschool Hof van Twente gaat scholen in met ‘Hallo Muziek!’, een korte muziekcursus voor kleuters

Geschreven door

In de week van 4 november start Muziekschool Hof van Twente met een nieuwe korte cursus voor kleuters in de Hof van Twente. Deze cursus is speciaal gemaakt voor kinderen van groep 1 en 2 en helemaal gericht op muziek en beweging. Hallo Muziek! wordt aangeboden in Bentelo, Hengevelde en Delden, maar gaat alleen door bij voldoende deelname. In de week van 28 oktober komt docent Sara Weeda speciaal naar alle scholen in eerdergenoemde plaatsen om kleine proeflessen te geven, zodat de kinderen alvast een beetje kennis kunnen maken. Lessen van Sara Weeda zijn inspirerend en altijd interactief. Aan de hand van een verhaal gaat Sara met de kinderen zingen, spelen, dansen en lekker improviseren. Niet zitten en luisteren dus, maar bewegen en meedoen! In de laatste les wordt de cursus afgesloten met een korte uitvoering voor de ouders. 

Hallo Muziek! is een cursus van vijf lessen van 30 minuten, gemaakt voor kinderen in groep 1 en 2. In Bentelo (locatie Bentelwijz) zijn de lessen op maandag van 14.15 tot 14.45 uur (start 4 november). In Hengevelde (locatie Petrusschool) zijn de lessen op dinsdag van 14.00 tot 14.30 uur (start 5 november). In Delden (locatie Magenta) zijn de lessen op woensdag van 14.15 tot 14.45 uur (start 6 november). De eerste les van de cursus gaat altijd door, daarna alleen bij voldoende aanmelding. Meer informatie op www.muziekschoolhofvantwente.nl

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.