vrijdag, 06 december 2019 15:42

Expositie Creatief Centrum met werken 16 kunstenaars bij De Reggehof

Geschreven door

Donderdag 12 december wordt er in het stadscentrum het Parochiehuis in Delden een expositie geopend van alle deelnemers van de cursus tekenen en schilderen van het Creatief Centrum De Reggehof.

Het betreft een expositie van zestien jonge kunstenaars in de dop. Alle werkstukken van het gehele studieblok zullen worden geëxposeerd. 

De expositie wordt om 17.00 uur geopend en zal daarna nog een week toegankelijk zijn voor bezoekers tijdens de openingstijden van het Parochiehuis.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.