woensdag, 11 december 2019 15:28

Hof van Twente zoekt kampioenen voor huldiging tijdens nieuwjaarsreceptie

Geschreven door

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari 2020 huldigen wij graag al onze Nederlandse, Europese en Wereldkampioenen 2019. De kampioenen die bij ons bekend zijn, hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Bent u ook Nederlands, Europees of Wereldkampioen geworden in 2019 maar heeft u geen uitnodiging van ons ontvangen? Laat het ons weten! Als u voor 18 december 2019 een mail stuurt naar m.zweers@hofvantwente.nl kunnen wij u alsnog een uitnodiging voor de huldiging sturen.

Heeft u niet zelf een kampioenschap behaald, maar kent u een inwoner van Hof van Twente met een nationale of hogere titel? Ook dan stellen wij een berichtje op prijs.

Gemeente Hof van Twente

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.