woensdag, 11 december 2019 22:04

“De Gouden Theepot” Kaspels Toneel al één avond uitverkocht

Geschreven door

Zaterdag 21 december is uitverkocht, maar voor de overige avonden zijn nog kaarten beschikbaar. Dus bestel snel.

Kaspels Toneel brengt voor u “De Gouden Theepot” op de planken 11-13-14-20-21 december.
Nog een paar repetities en de toneelgroep van Kerspel-Goor staat voor u op het toneel met de klucht “De Gouden Theepot”.

Wilt u ook weten hoe het afloopt met Willem en Aaltje op de boerderij “Ora et Labora” als de projectontwikkelaar Bastiaan langs komt. Is Willem echt altijd ziek? En wat spookt Geze uit?
Wilt u er ook weer bij zijn bestel dan tijdig uw kaarten voor het Kaspels Toneel.
Kaartverkoop bij Mirjam Meutstege tel. 0547-272 542 of via mail mirjammeutstege@hotmail.com Reservering per mail is definitief na bevestiging van de mail.
11 december woensdagmiddag aanvang 14:00 uur
13 december vrijdagavond aanvang 20:00 uur
14 december zaterdagavond aanvang 20:00 uur
20 december vrijdagavond aanvang 20:00 uur
21 december zaterdagavond aanvang 20:00 uur UITVERKOCHT

 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.