dinsdag, 10 december 2019 09:40

Zon. 15 dec. - Kroamschudd'n met MiXX

Geschreven door

Zondag 15 december is het terrein rondom de kerk weer het decor voor Kroamschud`n in Hengevelde. Voorafgaand is er de kerstsamenzang in de kerk aan de Goorsestraat. Aanvang 15.30 uur. Ook MiXX zal een aantal kerstliederen ten gehore brengen. Het Kroamschud`n begint om 17.00 uur. Er is een optreden van zanggroep Akkoord uit Beltrum ( zijkant kerk bij hotel Hof van Twente) waarna MiXX een optreden zal verzorgen met oa. Thank God its Christmas van Queen en Merry Christmas Everybody van Slade. Daar blijft het niet bij en hoort u andere, deels traditionele kerstnummers, uit het repertoire van MiXX.

Laatst aangepast op dinsdag, 10 december 2019 09:48
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.