vrijdag 19 oktober 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Aanrijding tussen auto en bus met scholieren

  • maandag, 15 oktober 2018 10:19

Vanochtend heeft er tussen Goor en Hengevelde een aanrijding plaatsgevonden tussen een lijnbus van Twents en een Volvo S60. De buschauffeur, die onderweg was van Hengevelde naar Goor, remde onverwachts hard toen hij zag dat er iemand bij de halte stond te wachten. Hier was de achterliggende Volvo niet op verdacht waarop hij hard achterop de bus knalde, zo verklaarde een getuige. De buschauffeur had wat rugklachten, de bestuurder van de auto kwam er vanaf met een lichte verwonding. Hoewel er veel materiële schade was en een rijbaan lange tijd was afgesloten viel het achteraf gezien mee, zo zeiden enkele buspassagiers.

Rond middernacht fiets een man over de Goorsestraat in Sint Isidorushoeve. Hij hoorde bij de kerk breek geluiden. De man haalde een tiental mannen op, die op dat moment met een darttoernooi bezig waren. Gezamenlijk omsingelden zij de kerk. De groep mannen troffen daar drie dieven aan. De dieven hadden het voorzien op het koper van de kerk. Reeds gedemonteerde koperen dakgoten lagen al klaar voor vervoer. De groep hield de drie mannen aan en fixeerden hen.

Heftig ongeluk met busje PostNL

  • donderdag, 04 oktober 2018 14:06

Vanmiddag was er een heftig ongeval even buiten Hengevelde in de richting van Markvelde. Een voertuig van PostNL kwam uit de oude haaksbergerstraat, De zwarte auto die in de sloot belandde kwam uit de richting van Neede waardoor ze tegen elkaar knalden waarop het busje van PostNL enkele malen spinde. De bestuurder van het PostNL busje is niet gewond, de bijrijder van de zwarte auto werd nagekeken in de ambulance.

Politie Hof van Twente organiseert met diverse interne en externe partners, zaterdag 29 september 10-16 uur, een Veiligheidsdag. Deze dag zullen ook diverse presentaties en demonstraties te zien zijn waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om mee te kijken met ons en bij de verschillende aanwezige partners. Diverse voertuigen zijn te bezichtigen. Er is een Kidscorner, waarbij voor de allerkleinste Chase van Paw Patrol aanwezig is. Ook word er leuke verloting gehouden en zijn er prijsjes te winnen. De Reggehof stelt het terras open, waar u gebruik van kan maken voor het nuttigen van een kop koffie  of andere consumptie. Het wordt leuk voor jong en oud. U komt toch ook ??

Fiets gestolen in Hengevelde, wie weet meer?

  • woensdag, 05 september 2018 12:52
“Mijn fiets is van zaterdag op zondagnacht gestolen bij Leo’s aan de Goorsestraat in Hengevelde en wel van zaterdag 1 september op zondag 2 september. Het is een Gazelle Tour Populair N7 zoals op de bovenstaande foto. Mocht iemand iets weten, graag contact opnemen via onderstaand telefoonnummer:   06-53916037

Fiets gevonden, wie weet meer?

  • dinsdag, 04 september 2018 22:45

De bovenstaand Batavus herenfiets is in het buitengebied van Hengevelde aangetroffen en ligt daar al een tijdje. De eigenaar kan zich melden via onderstaand telefoonnummer:

06-10175105

Louche pannenverkoper actief in Hengevelde

  • dinsdag, 04 september 2018 15:34

Een pannenverkoper is vandaag, in ieder geval in de Pellehof aan de deur geweest met een onbetrouwbaar verkooppraatje rondom een pannenset. Hij zou naar eigen zeggen een verkoopdemonstratie hebben gehouden bij de COOP-supermarkt aan de Diepenheimsestraat en vervolgens volgens afspraak in Hengevelde langs de deur gaan met zijn waren. Bij navragen bleek dit onjuist. In Markelo was onlangs eveneens sprake van een vergelijkbaar tafereel waarbij je enkel kon pinnen. In plaats van 100 euro werd er 1000 afgeschreven.

E-bike gestolen; getuigen gezocht*Update

  • dinsdag, 28 augustus 2018 23:04

“Ik heb vandaag een e-bike neer gezet aan de Bentelosestraat bij Averdijk .Kom ik terug op de plek waar ik de fiets neer heb gezet, de e-bike was weg; Gestolen! Het is een zwarte Koga E-bike.

De fiets heeft tussen 19:00 tot 22:30 op die plek heeft gestaan". 

Voor informatie graag bellen met 06-12417121

*Update: De eigenaar is getipt door een lezer van Wegdamnieuws: De fiets is terug.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

“Wat me het meest verbaast bij de Westerse mens is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij zijn geld weer op voor zijn gezondheid. Dan is hij weer bezorgd over de toekomst en geniet niet van het heden. Met als gevolg dat hij niet in het heden; maar ook niet in de toekomst leeft. Hij leeft alsof hij nooit zal sterven terwijl hij nooit geleefd heeft”
Dalai Lama

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren