zondag 9 december 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Op donderdag 29 novemberm 11.24 uur is er bij TNT Speeltoestellen gereedschap uit de bus gestolen. Dit heeft plaatsgevonden aan de achterzijde van Schildersbedrijf Lentelink (ingang aan de Koude Dijk Hengevelde). Dit is niet een gebruikelijke, doorgaande route dus de kans is groot dat de dader bekend is in de buurt. Weet u van wie deze auto is, waarschijnlijk een Renault Twingo, mail dan naar [email protected] of bel met TNT Speeltoestellen via  0547 785 144.

Vrouw aangerand tussen Hengevelde en Beckum

  • zondag, 02 december 2018 20:50

Een vrouw is vrijdagavond tussen Beckum en Hengevelde van haar fiets getrokken en aangerand, zo meldt TC Tubantia. De vrouw, die in de buurt van de Wolfkaterweg paarden in de wei zou hebben staan, zou door de aanrander nabij de Huttenveldsweg meegenomen zijn, het bos in. Ze kon vluchten, mogelijk doordat de dader gestoord werd. Ze zou half ontkleed en met tie rips nog om de polsen bij een woning in de buurt toevlucht hebben gezocht. De politie kon gisteravond nog geen details geven over slachtoffer, dader of toedracht.

Flitser tussen Goor en Hengevelde

  • maandag, 12 november 2018 15:29

Op dit moment staat bovenstaande flitsbus tussen Goor en Hengevelde. De maximum toegestane snelheid bedraagt 80 kilometer per uur.

Ongeluk tussen Hengevelde en Diepenheim

  • dinsdag, 06 november 2018 18:29

Een autobestuurder is vanmorgen gewond geraakt bij een ongeval op de Markveldseweg in Diepenheim. Hij botste met zijn auto tegen een boom. De automobilist is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is zwaar beschadigd en moest worden weggesleept. De Markveldseweg was tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie heeft de oorzaak van het ongeval onderzocht.

Twee auto's zijn vanmiddag op elkaar gebotst op de kruising Deldensestraat met de Oude Haaksbergerweg in Diepenheim. Een zwarte auto botste achterop een grijze auto met aanhanger. De vrouwelijke bestuurder van de zwarte auto is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervindt hinder van het ongeval, de politie regelt het verkeer. Gisteren gebeurde enkele honderden meters verderop een ongeval, een aantal weken geleden gebeurde op exact hetzelfde punt ook een geluk met veel schade.

Auto-ongeluk tussen Hengevelde en Markvelde

  • woensdag, 31 oktober 2018 18:12

Aan het eind van de middag kregen de hulpdiensten melding van een aanrijding tussen twee auto's, waaronder de auto op bovenstaande foto. Politie kwam ter plaatse en constateerde dat er enkel blikschade was en geen persoonlijk letsel. De weg van Hengevelde naar Neede bleef daarom gewoon geopend en de partijen kunnen de blikschade samen afhandelen, al dan niet met hun verzekering.

Getuigenoproep

  • vrijdag, 26 oktober 2018 15:40

Op woensdag 24 oktober 2018, tussen 12:00 uur en 13:00 uur, vond er een aanrijding plaats op de parkeerplaats van de Albert Heijn, gevestigd aan De Kolk in Delden. De aangeefster had haar personenauto, een grijze Ford Focus, voorwaarts geparkeerd ter hoogte van de glasbakken (zie de afbeelding met rode cirkel). Na enkele boodschappen te hebben gedaan, constateerde zij dat haar personenauto was aangereden.

Wie heeft deze aanrijding zien gebeuren of kan hierover meer vertellen? De dader heeft helaas niets van zich laten horen, waardoor aangeefster met een schadepost opgezadeld is. Bij meer informatie mag je  bellen met 0900-8844. Vergeet dan niet het nummer 2018484221 te vermelden.

Aanrijding tussen auto en bus met scholieren

  • maandag, 15 oktober 2018 10:19

Vanochtend heeft er tussen Goor en Hengevelde een aanrijding plaatsgevonden tussen een lijnbus van Twents en een Volvo S60. De buschauffeur, die onderweg was van Hengevelde naar Goor, remde onverwachts hard toen hij zag dat er iemand bij de halte stond te wachten. Hier was de achterliggende Volvo niet op verdacht waarop hij hard achterop de bus knalde, zo verklaarde een getuige. De buschauffeur had wat rugklachten, de bestuurder van de auto kwam er vanaf met een lichte verwonding. Hoewel er veel materiële schade was en een rijbaan lange tijd was afgesloten viel het achteraf gezien mee, zo zeiden enkele buspassagiers.

mors 1

Haanepen vuurwerk banner

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als ik niet zo'n perfectionist was,

zou mijn leven perfect zijn

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren