dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inbrekers gaan niet met vakantie

  • donderdag, 05 juli 2018 05:23

In de zomer gaan veel mensen op vakantie. Dé tijd waarin veel inbrekers toeslaan. Ze weten dat bewoners van huis zijn. Wat kunt u zelf doen? Vertel uw buren over uw vakantieplannen. Zij kunnen op uw woning letten en deze een bewoonde indruk geven door post weg te halen en een lampje aan te doen. Vertel uw buren dat ze bij een verdachte situatie snel alarm moeten slaan door direct de politie via telefoonnummer 112 te bellen.
Onlangs werden er diverse inbraken gepleegd in Hengevelde op Het Huneveld en Het Markslag, inbrekers sloegen toe bij huizen waar een raam en/of deur niet goed was afgesloten. Zelf kunt u dus al veel doen om een inbraak te voorkomen. Hieronder een opsomming welke voorzorgsmaatregelen u kunt nemen.

Stookverbod in gehele regio

  • maandag, 02 juli 2018 21:38

Vanaf heden geldt er voor elk natuurgebied in Twente een stookverbod, dit meldt de brandweer maandagavond. Ook vergunninghouders mogen de komende tijd niet stoken. De combinatie van veel zon, droogte en wind heeft gezorgd voor brandgevaar in de natuur. Daarom is het voorlopig verboden om vuur in de openlucht aan te leggen. Dit geldt ook voor mensen die al een ontheffing hebben gekregen voor het verbranden van snoeiafval. Medewerkers van de gemeenten voeren extra controles uit. Ook vuurkorven, fakkels, wensballonnen en vuurwerk zijn niet toegestaan, net als in de natuur koken met open vuur op vaste brandstoffen, zoals hout of houtskool/briketten. Zelfs het weggooien van een brandende sigaret kan de komende dagen grote gevolgen hebben.

Flitser tussen Goor en Hengevelde

  • maandag, 02 juli 2018 12:08

Opgepast! Flitser tussen Hengevelde en Goor. Maximum 80 kilometer per uur toegestaan.

Twee gewonden bij ongeval Beldsweg

  • zondag, 01 juli 2018 12:32

In de nacht van zaterdag op zondag is er op de kruising Beldsweg en Schoneveldsweg in Ambt Delden een ongeluk gebeurd. Twee auto’s klapten rond 01.00 uur op elkaar en een voertuig schoot een weiland in. Twee inzittenden raakten gewond en moesten per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. De auto’s zijn afgesleept.

Vandaag was het zover voor onze Toon (Wie kent hem niet?).
Na 44 haar hangt Toon de pet aan de kapstok en gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.
We konden Toon, sfeermaker van het eerste uur, natuurlijk niet met stille trom laten vertreken.
Zijn 'angels', de dames van het secretariaat, organiseerden een memorabele ochtend.
Toon ging eerst bij de brandweer in de hoogwerker en kon zo, vanaf eenzame hoogte, zijn werkgebied nog eens mooi overzien. Echter er volgde ook een 'payback' van zijn angels voor alle grappen en grollen die hij met zijn collega's heeft uitgehaald.
Toon verliet met een nat pak de hoogwerker en mocht in een overall voor het laatst het woord nemen voor de camera van RTV Oost.
Daarna koffie schenken bij de Stoevelaar en de bingo begeleiden. Het was net Geer en Goor! Toon en de bewoners waren zichtbaar in hun element.
We hebben de ochtend afgesloten met een gezamenlijke lunch.
Toon, het wordt stil zonder jou! Hènig an en good goan!

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://autocustom.com.br/index.php?tglxwe=genesis-promotion-code-2017-american-airlines-admirals-club wartosc bitcoina 2009 navigate to this site

grainesdesol.fr grainesdesol.fr how much does a bitcoin mining rig cost find out this here web link

read more here

cinemantrix.com best cryptocurrency to invest 2018 quora how to earn free bitcoins