dinsdag, 28 januari 2020 09:12

Phishingmail Rabobank in omloop, opgepast!

Geschreven door

Bovenstaande mail afkomstig van 'Coöperatieve Rabobank U.A.' is in omloop, deze kwam ook bij de redactie binnen. Hierin staat het volgende waar aan u NIET moet meewerken.

U ontvangt dit automatisch bericht omdat uw huidige bankpas is verouderd en moet worden vervangen door een nieuwe bankpas. De kosten hiervan worden automatisch in rekening gebracht.

Doet u mee met ons recycle-programma? Dan ontvangt u de nieuwe bankpas geheel kosteloos.

Uw bankpas vervangt u kosteloos via deze link. Log in en volg de stappen op uw scherm. Na de aanvraag ontvangt u verdere instructies gratis per SMS.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Afdeling Particulieren
Rabobank

 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.