maandag, 23 maart 2020 11:50

Auto slaat over de kop Needsestraat Hengevelde

Geschreven door
Het was weer eens raak op de kruising Bretelerstraat-Needsestraat. Twee auto’s kwamen vanochtend rond 10.00 met elkaar in botsing. Eén auto kwam vanuit de Stegenhoek, de andere vanaf de rotonde Goorsestraat. Het voertuig dat over de kop sloeg lag naast de heg op de hoek.
De zwarte auto die over de kop is geslagen had de grijze auto over het hoofd gezien. De bestuurder van de auto die over de kop sloeg werd gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. ”Ik heb wat nekklachten maar verder valt het volgens mij wel mee. Maar eens kijken wat het de komende dagen zal brengen", aldus een betrokkene uit Hengevelde.
Beide auto’s zijn flink beschadigd geraakt en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.
 
KLIK HIER voor een filmpje van RTV Oost.

ongeluk 4

 

ongeluk 5

 

ongeluk 2

 

ongeluk 3

Laatst aangepast op maandag, 23 maart 2020 12:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.