dinsdag, 19 mei 2020 14:25

Pannenverkopers actief in Hengevelde en omstreken, laat je niet oplichten

Geschreven door

Bij de redactie kwamen gisteren en vandaag diverse meldingen binnen over pannenverkopers in en rondom Hengevelde. Zo werd er onder meer aan de Vorgerstraat aangebeld door een man, midden dertig, zwart haar, strk gekamd en sprekend met een Haags accent. De auto stond in een andere straat geparkeerd. Er volgde een onduidelijk verhaal over een dagtocht met scootmobiels, dat hij werkzaam was voor Siemens maar ook dat hij kookpannen leverde. Hij was afgelopen nacht nog op een beurs geweest met deze pannen. De bewoner hoefde de pannen niet te zien en haakte af. Agent Scheggetman van de lokale politie liet het volgende weten aan Wegdamnieuws: "Er is wederom een pannensetverkoper actief in de Hof. Gaat om een Volkswagen Caddy bruin van kleur met kenteken VDT59G. Svp doorzetten ter info en verzoek melding te maken bij aantreffen melding te maken."

Pannenverkopers doen bewoners een interessante aanbieding: een hele pannenset voor een scherpe prijs. Voor het gemak kan de koper meteen het hele bedrag pinnen. Bij het pinnen zit 'm nu juist de truc. Er wordt veel meer geld afgeschreven dan afgesproken. De gedupeerden ontdekken pas later dat er een enorm geldbedrag is afgeschreven voor een paar pannen die later van slechte kwaliteit blijken te zijn.

Het gaat mogelijk om de linker persoon op onderstaande foto, die al eerder actief was in de Hof (foto gemaakt in Goor):

shc4

Laatst aangepast op dinsdag, 19 mei 2020 14:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.