woensdag, 03 juni 2020 22:26

Splinternieuwe e-bike gestolen aan Diepenheimsestraat, beloning uitgeloofd

Geschreven door

Vanmiddag rond 16.45 is de splinternieuwe e-bike (Gazelle, Orange C8 HMS) van een Hengeveldenaar aan de Diepenheimsestraat ter hoogte van Effink gestolen. De heer liep enkele minuten het weiland in voor een werkzaamheid. Toen hij terugkwam was de hagelnieuwe fiets weggenomen. Heeft iemand de dief zien fietsen of camerabeelden van de Diepenheimsestraat, meldt het. Het vermoeden bestaat dat hij of zij op een andere fiets aangekomen. De eigenaar heeft een forse beloning uitgeloofd voor de gouden tip.

Onlangs werd er bij Yess ook al een electrische fiets weggenomen en eerder dit jaar was het raak bij Tres Chic. Blijf hier vooral melding van maken en wees alert op diefstal.

Laatst aangepast op woensdag, 03 juni 2020 23:05
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.