woensdag, 16 september 2020 12:57

Koelwagen in Hengevelde gestolen, wie weet meer?

Geschreven door

Op de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 september tussen 00:26 en 00:31 uur is onze Kolenbrander koelwagen gestolen van onze parkeerplaats.

De daders zijn duidelijk in beeld, ook op camera's van omliggende bedrijven. De auto, het nummerbord, gezicht, kleding, tijdstip, werkelijk alles is te zien. De daders hebben 2 dagen de tijd om zich te melden of om de koelwagen (anoniem) terug te brengen. Dit is een waarschuwing! Anders gaat al het beeldmateriaal ONLINE.

Heeft iemand iets gezien rond dit tijdstip? Wij horen het erg graag!

Delen wordt zeer gewaardeerd!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.