dinsdag, 05 januari 2021 05:25

Politie Hof van Twente investeert in wagenpark met aanschaf Pick-uptruck

Geschreven door

Om ook het buitengebied wat toegankelijker te maken voor de surveillance, is er sinds vorige week een nieuwe auto in de renstal van de politie Hof van Twente en Haaksbergen opgenomen. Op bovenstaande foto posteren de agenten voor kasteel Nijenhus, gelegen aan de Nijenhuizerlaan in Diepenheim. Voor de liefhebbers die willen weten wat voor type auto het is. Het gaat om de Pick-uptruck van Toyota, type Hilux. Dus zie je ze rijden, steek je duim op naar de wijkagenten en feliciteer ze met hun aanwinst in de strijd tegen de misdaad.

gspot
Ook in Hengevelde is truck al gespot door de redactie, wie volgt?

priet
Tijdens de jaarwisseling werd er al in de Hof van Twente gepatrouileerd met de nieuwe Toyota. Hierboven gespot in de Pieperiet

Laatst aangepast op maandag, 04 januari 2021 16:48
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.