dinsdag, 05 januari 2021 17:47

Hengeveldenaar voor groot bedrag opgelicht

Geschreven door

Een Wegdammer kende een slecht uiteinde van 2020, hij is voor een bedrag van maar liefst 25.346 euro opgelicht. Bijzonder aan deze zaak was dat de criminelen in het bezit waren van fiscale gegevens van het slachtoffer. De politie is druk bezig met de zaak.
De man werd afgelopen week telefonisch benaderd door iemand die zich voor deed als medewerker van de belastingdienst. Zo werd hij erop gewezen dat er nog een bedrag van 788 euro open stond. Dit zou nog in het oude jaar voldaan moeten worden.
Nadat de daders ‘binnen’ waren, gingen ze verder en verder. De zogenaamde kosten werden meer en meer opgevoerd. Zo moest de man vele duizenden euro’s aan onder andere rente en deurwaarders overmaken. Zijn accountant trok vervolgens aan de bel en gaf aan per direct te moeten stoppen met het contact. Het kwaad was al geschied, ook de fraudehulpdesk kon niets meer voor de man betekenen.

Laatst aangepast op dinsdag, 05 januari 2021 17:56
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.