woensdag, 17 juli 2019 22:15

Kat doodgereden, wie weet meer?

Geschreven door

We wonen nu al weer meer dan 3 maanden met veel plezier aan de Diepenheimsestraat 54 in Hengevelde samen met onze twee katten. De enige angst die we hadden is dat onze kat op een verkeerd moment de straat over zou steken. Er wordt soms erg hard gereden. Vorige week zondag gebeurde het dan toch. Op zondag 7 Juli rond 17.30 werd hij aangereden gevonden vlak voor ons huis. Hij leefde nog maar zelfs een spoedoperatie mocht niet helpen en een uur later blies hij zijn laatste adem uit, nog maar 6 jaar oud. Naast dat we hierover erg veel verdriet hebben, zijn we ook erg teleurgesteld dat degene die hem heeft aangereden, doorgereden is. We hebben het sterke vermoeden dat een (sportieve oldtimer) uit begin 1900 die met veel lawaai en snelheid ons huis passeerde met de aanrijding te maken heeft. Beertje werd vlak na het passeren van de oldtimer gevonden. Mocht iemand iets weten over deze aanrijding, of weten van wie de oldtimer is, horen we dat graag. Mailen mag naar de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl. Wij zetten het door aan de verdrietige baasjes.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.