woensdag, 31 juli 2019 22:21

Zwaargewonde bij Motorcross Bentelo

Geschreven door

Een motorrijder die meedeed aan het motorcrossevent in Bentelo is vanavond zwaargewond geraakt. Tijdens een wedstrijd viel de motor bovenop het slachtoffer waardoor hij een nekfractuur opliep. De man werd in de ambulance gestabiliseerd tot de traumahelikopter er was, en is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Het motorevenement in Bentelo is 19 jaar geleden voor het eerst georganiseerd en is inmiddels zeer populair in de regio. Eerder deze week werd het parcours geprepareerd en was Hengeveldenaar Rick Satink aanwezig om de baan uit te proberen. Hij voorzag de heren met kranen en shovels van tips om de baan te optimaliseren. Klik HIER voor een video van het prepareren van de baan.

Laatst aangepast op woensdag, 31 juli 2019 23:07
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.