zaterdag, 11 januari 2020 19:22

Aftrap 2020 W.V.V.’34 in mineur

Geschreven door
Dani Morsink in actie, de 50 jarige grensrechter Clemens Koster ziet dat het goed is Dani Morsink in actie, de 50 jarige grensrechter Clemens Koster ziet dat het goed is

W.V.V.’34 heeft de eerste wedstrijd van 2020 thuis met 0-2 verloren van het tweede elftal van H.S.C.’21 uit Haaksbergen. De ruststand was tevens de eindstand. Het was een wedstrijd met weinig kansen, vooral voor de thuisploeg. WVV wist binnen de beschikbare 90 minuten niet 1 echte mogelijkheid te creëren. Na rust werden er door trainer Roy Workel vele wissels ingebracht: Tom Grobben, Barten Tijhof, Lars Keizer, Stan Wegdam en Imco Stortelder. Deze wisten na de thee dus wel de nul te houden. Minpunt vandaag was het uitvallen kort voor rust van Randy Smit met een hamstringblessure. 
Kansloze nederlaag? Remi Leferink, wat vond jij van de wedstrijd?

hsc 2 th 1
Remi Leferink met een karakteristieke actie tegen zijn oude ploeg

“Nou kansloos vond ik het zeker niet. De eerste helft had HSC het betere van het spel, maar wij kwamen er ook enkele malen gevaarlijk uit. HSC had 2 momenten voor de goal waarbij het 2x gelijk bingo was. De tweede helft waren wij de bovenliggende partij. We speelden de tweede helft met een heel jong elftal, maar het was mooi om te zien hoe goed dat ging. Helaas onszelf niet beloond. Hier kunnen we mee door!”

hsc 2 th 2
Randy Smit viel kort voor rust uit met een hamstringblessure

Zondag 19 januari speelt WVV 1 een oefenwedstrijd tegen Barbaros thuis om 12.00 uur en de 26e begint de competitie alweer: Uit in en tegen Borne.

Laatst aangepast op zaterdag, 11 januari 2020 19:26
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.