zaterdag, 25 januari 2020 11:16

WHC vanavond naar Bentelo

Geschreven door
Op 8 december 2018 ging de thuiswedstrijd met 19-21 verloren tegen ESCA Op 8 december 2018 ging de thuiswedstrijd met 19-21 verloren tegen ESCA
WHC is momenteel de rode lantaarndrager en zal dan ook uiterst gebrand zijn om de 2 punten in de wacht te slepen. Gemakkelijk zal dat niet worden; de tegenstander vanavond in sporthal de Pol in Bentelo, (in verband met bedrijvenvolleybal in de Marke) is terug te vinden op plek 2. Jolien ten Thije: ”Vanavond spelen we onze thuiswedstrijd in Bentelo tegen ESCA. ESCA wist ons in Arnhem te verslaan door de snelheid totaal uit de wedstrijd te halen. We hopen, net zoals vorige week, wel een snel spelletje te kunnen spelen. Hier zijn we goed in en weten we het verschil te kunnen maken. Rikke Brummelhuis en Debbie Huistede gaan met ons mee. Voldoende wissels dus om de snelheid er hopelijk in te houden”.

Op 23 maart 2019 heeft WHC nog met 14-17 gewonnen in het uitduel tegen ESCA uit Arnhem. Bij rust stond het 7-8 voor de dames uit Hengevelde

Laatst aangepast op zaterdag, 25 januari 2020 11:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.