woensdag, 12 februari 2020 22:53

Cupido herpakt zich

Geschreven door
Hard werken aan het net voor de Cupido dames Hard werken aan het net voor de Cupido dames

Cupido dames 1 heeft vandaag in eigen huis met 4-0 gewonnen van Kuipers Flevoll dames 2. Hierdoor staan ze 1e in de competitie. De eerste set begonnen de dames met vol energie. Deze goede energie werd omgezet tot goed resultaat. Eindstand eerste set: 25-16. De tweede set begon helaas met een achterstand. Toch werd er terug gevochten wat tot overwinning zorgde. Stand tweede set: 25-22.

c1 Custom
Maureen Grefte blijft cool; Mirthe Escher en Meike Cent zien dat het goed is

De derde werd voortgezet met goede samenwerking van iedereen. Er werd gevochten voor elke bal. Flevoll werd zelfs onder de 10 gehouden. De derde set kreeg een stand van 25-9.

De vierde set wilden ze natuurlijk ook graag winnen om de 5 punten binnen te halen. Door een mooie opslagserie van Marieke Beuving bleef Cupido een voorsprong houden. De eindstand van de vierde set was 25-20.

c2 Custom
Marieke Beuving op klassieke wijze

c3 Custom
Suzan Beuving en Lotte Rotink vormen een blok, Marieke in de verdediging

c8 Custom
Marieke wederom met een effectief blok

c4 Custom
En de overwinning is binnen

Laatst aangepast op donderdag, 13 februari 2020 08:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.