Sportnieuws

donderdag, 20 februari 2020 23:31

W.V.V.'34 verliest oefenduel van Enter

Geschreven door
Archieffoto Archieffoto

Met het carnaval in het vooruitzicht speelden W.V.V.'34 en sv Enter vanavond een oefenwedstrijd. in Hengevelde won sv Enter met 0-1 en gezien het spelbeeld was dat verdiend. De heren uit de gemeente Wierden speelden met veel overtuiging, gaf nauwelijks wat weg en was in een groot gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij. De grensrechter uit het klompendorp gaf na 15 minuten de pijp aan Maarten; hij was het niet eens met scheidsrechter Paul ten Heggeler.
In de eerste 20 minuten waren het overigens nog wel de gastheren die het spel dicteerden. sv Enter moest terug op de eigen helft en speelde op de counter. Daarna nam sv Enter het initiatief over en kwam verdiend op 0-1. Het was Bent Wolters die na een aanval over de linkerkant met een afstandsschot de 0-1 scoorde.

In de tweede helft ging het spel gelijk op. W.V.V.'34 viel aan maar de defensie van sv Enter stond echter goed, speelde compact en gaf de tegenstander weinig ruimte om op te bouwen. Eindstand 0-1.

Laatst aangepast op vrijdag, 21 februari 2020 07:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Overig nieuws

Zoeken

WegdamNieuws.nl - de nieuwssite voor Hengevelde e.o.!

Markesingel 41, HENGEVELDE
+31 (0)6 101 751 05 (R. Wegdam)
+31 (0)6 303 832 46 (A. Schoneveld)
redactie@wegdamnieuws.nl