vrijdag, 28 februari 2020 23:05

EK-nieuws: Uitzonderlijke prestatie van ‘onze Maud”

Geschreven door
Podium voor Maud bij Viking Race in Thialf.
Maud Blokhorst is vandaag in Thialf 3e geworden op de 500 meter voor meisjes in de leeftijd 11 jaar bij de Viking Race, het officieus EK voor pupillen. De start was vanmorgen vroeg om 8:00. Ze mocht in de laatste rit tegen een meisje uit Zweden. Mauds rit ging erg goed! “Het is supergaaf om hier te mogen schaatsen” aldus Maud.  Morgen staat de 500 meter nog twee keer op het programma. Daarna wordt het toernooi traditioneel afgesloten met een feestavond in Thialf. (KLIK HIER voor de 500 meter van Maud)
Namens de redactie: Proficiat met deze uitzonderlijke prestatie!
Laatst aangepast op zaterdag, 29 februari 2020 00:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.