zaterdag, 29 februari 2020 12:05

‘Dan moeten we PSV thuis maar pakken’

Geschreven door

FC Groningen-aanvoerder Mike te Wierik was realistisch na de 3-1 nederlaag tegen Willem II. 'Het was een terechte nederlaag die wij inleidden met eigen cruciale fouten bij de tegengoals. Het was een zwaar veld maar dat was voor Willem ll hetzelfde dus dat is geen excuus. Dat was geen reden om de goals zo gemakkelijk weg te geven. Door de regel krijgen we weinig tegendoelpunten maar vandaag klopte het gewoon niet. In de tweede helft beginnen we aardig maar zonder echt gevaarlijk te worden, daarna krijgen we de 3-0 tegen en dan is het wel klaar. Al met al terecht verloren denk ik, drie goals tegen, die hadden wij nooit gemaakt vandaag. We hebben te weinig gecreëerd en staan nu voor de 2e week op rij met lege handen. De volgende wedstrijd is PSV thuis, dan moeten we die maar pakken!"

Laatst aangepast op zaterdag, 29 februari 2020 12:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.