zaterdag, 29 februari 2020 18:37

WHC speelt vanavond derby tegen Bentelo met terugkerende speelster

Geschreven door

WHC speelt vanavond een belangrijk duel, de ploeg van Tom Geertshuis neemt het op tegen Bentelo. Het laatste duel dat het speelde dateert alweer van 8 februari, toen werd de derby tegen TVO gewonnen. De technische staf: "Vanavond om 21.00 uur spelen wij de uitwedstrijd in sporthal de Pol tegen en in Bentelo.
Een mooi derby! Agelopen week hebben we goed getraind en we zijn er klaar voor!". Tom Geertshuis: "Vanavond gaat Debbie weer met ons mee. De bedoeling was dat Rikke ook mee zou doen, maar zij is helaas geblesseerd." Veel succes WHC!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.